top of page

Tilaa kirja

Dilaton-hengityspumppumenetelmä – Laula terveesti

Tilaaminen

Voit tilata Laula terveesti -kirjan joko täyttämällä alla olevan tilauslomakkeen tai antamalla yhteystietosi sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoita tilauksessasi nimesi ja puhelinnumerosi sekä toimitusosoite. Kerro myös haluatko maksaa tilauksesi pankkitilisiirtona vai postiennakolla.

 

Voit myös itse noutaa kirjan Vantaalta, osoitteesta Jyvätie 25. Mikäli haluat itse noutaa kirjan Jyvätieltä, sovi siitä ja maksutavasta erikseen puhelimitse.

 

Yhteystiedot:

anna.karlsson@dilaton.fi

045 226 98 65

Jyvätie 25, 01370 Vantaa

 

(osoitteessa myös laulunopetus)

Maksaminen

Tilaus maksetaan joko tilisiirtona tai postiennakolla. Tilisiirrolla maksetaan sekä kirja että postimaksu, postiennakolla tilaaja maksaa lisäksi myös postiennakkomaksun. Lasku lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Hinta

Kirja 59,40€ (sis. alv 10%)

Postimaksu Suomeen 5,90€

Postiennakkomaksu 5,50€

 

Pankkitilisiirtona yhteensä 65,30€

Postiennakolla yhteensä 70,80€

Toimitus

Paketti lähetetään, kun maksusuoritus on tullut perille. Tilatessasi postiennakolla, kirja lähetetään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat tilausvahvistuksen joko sähköpostilla tai tekstiviestillä riippuen siitä miten lähetät tilauksesi.

 

Toimitus kestää noin 3-5 arkipäivää. Posti ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestitse tai puhelinnumeron puuttuessa paperisella saapumisilmoituksella. Paperisesta saapumisilmoituksesta  posti veloittaa yhden euron.

Sähköinen tilauslomake

Maksu tapahtuu tilisiirtona. Maksat kirjan postimaksuineen etukäteen. Saat laskun joko sähköpostitse tai tekstiviestinä, riippuen tilaustavastasi. Kirja lähetetään, kun maksu on tullut tilille.

Kiitos tilauksesta!

Dilaton -hengityspumppumenetelmä®

Laula terveesti – Äänen, hengityksen ja kehon yhteys laulamisessa

 

Kirj. Anna Karlsson, 2017

Tekniset tiedot

Sivumäärä 368

Kovakantinen

Sidottu

ISBN 978-952-93-8271-2

Bookwell, Porvoo 2017

 

281 selventävää valokuvaa, 14 anatomista kuvaa ja 11 piirroskuvaa.

 

Kirjan hinta 59,40€

(sis. alv 10 % 5,40€)

Mockup-Kirja.jpg
bottom of page