top of page

Anna Karlssonin laulunopetus

  • Klassista laulunopetusta laulunharrastajille
    (myös vasta-alkajille) ja ammattilaisille

  • Hengitysopetusta

  • Kehontuntemuksen opetusta

  • Apua ääniongelmiin

Anna Karlssonin erityisosaamisalue on fyysisesti ymmärrettävä, terve laulamisen perustekniikka. Se on edellytys laulutaidon jatkuvalle, loogiselle kehittymiselle.

 

Oppilaiksi ovat tervetulleita myös henkilöt, joilla on ääniongelmia.

Opetuspaikka

Osoite

Jyvätie 25, 01370 Vantaa

Kulkuyhteydet

Omalla autolla pääset Jyvätielle helposti. Parkkipaikka löytyy pihalta.

 

Juna

Helsingin suunnasta kaikilla itään päin kulkevilla paikallisjunilla, jotka pysähtyvät Hiekkaharjussa. Junia lähtee n. 4 minuutin välein. Matka Helsingistä Hiekkaharjuun kestää n. 20 minuuttia. Hiekkaharjusta on n. 10 minuutin kävelymatka Jyvätielle.

 

Kaukojunat pysähtyvät Tikkurilassa, josta kävelymatka Jyvätielle kestää n. 20 minuuttia. Tikkurilasta pääsee myös bussilla 735. Pysäkki on V6299 Tähkäpolku, josta n. 5 minuutin kävelymatka Jyvätielle.

Lentokentältä on junayhteys Hiekkaharjuun.

 

Bussi

Helsingin Rautatientorilta pääsee Lahdentietä pitkin bussilla 724. Matkan kesto on reilu puoli tuntia. Jää pois pysäkillä V6299 Tähkäpolku. Perille pysäkiltä n. 5 minuutin kävelymatka.

Voit tilata Anna Karlssonin myös opettamaan omalle paikkakunnallesi tai omaan oppilaitokseesi. Ryhmien opetuspaketti koostuu luennosta, hengitys-/ kehontuntemuskurssista, ryhmä-äänenmuodostuksesta (esim. kuoroille) ja yksityistunneista.

Ota yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksista!

bottom of page